Diensten aan handelaars en horeca

Diensten aan handelaars en horeca 2018-11-14T14:16:20+01:00

Zo’n tiental jaar geleden, tijdens mijn eerste reis door Schotland, maakte ik kennis met de boeiende wereld van de whisky.

Stap voor stap bezocht ik de ene distilleerderij na de andere. Vandaag heb ik er al meer dan 35 op de teller staan.De gidsen die mij rondleiden zeggen me vaak … “maar ik kan u eigenlijk niets meer bijleren …” Wel, ze vergissen zich. Ik leer altijd iets bij over de anekdotes, de architectuur … en vooral de kleine geschiedenis van de distilleerderij.

Ik behaalde een diploma ‘inleiding op distillatie’ aan het Londense “Institute of Brewing and Distilling” en kreeg de kans om in het prille begin van distilleerderij Strathearn 5 dagen lang mee te werken met het team. Daarnaast volgde ik een sessie aan de “Springbank Whisky School”, een enigszins ‘toeristische’ en promotionele activiteit die toch bijzonder interessant was.

Diensten aan handelaars en horeca

Hebt u whisky’s of gins waarmee u uw klanten wil laten kennismaken maar beschikt u intern niet over de nodige tijd of kennis? Doe dan een beroep op Munros bvba, wij zullen met plezier uw klanten wegwijs maken in deze producten. Achter elke fles gaat een distilleerderij, schuil een verhaal  … Kleine extraatjes die de verkoop kunnen stimuleren!

Offerte op aanvraag

Werkt u al met of hebt u interesse voor de producten die wij importeren en verdelen in België? Wilt u uw klanten laten kennismaken met onze producten en tegelijk zelf ook wat bijleren? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Formules en modaliteiten te bespreken.

Wilt u uw whisky- en gingamma meer onder de aandacht brengen maar hebt u intern niet de nodige kennis voorhanden?

Waarom niet kiezen voor een opleiding of initiatie van uw verkoopteam? De duur van de opleiding of initiatie is variabel maar het accent ligt meer op de technieken, de productie en vooral de lezing van etiketten dan op de geschiedenis van de distilleerderijen of van whisky in het algemeen. Die zaken kunt u immers makkelijk zelf opzoeken.

Offerte op aanvraag

Wenst u een beroep te doen op de diensten van Munros?

    Uw naam (*)

    Uw e-mailadres (*)

    Uw telefoonnummer (*)

    Ik ben(*)

    Uw bericht